Dňa 12.12.2018 žiaci prípravného štúdia hudobného odboru z elokovaného pracoviska v MŠ Huncovce  predviedli pripravovaný program pod vedením uč. Čenščákovej DiS. art. v spolupráci s pedagogickým zborom MŠ a výtvarným odborom pod vedením P. uč. Pavlínky Gancarčíkovej.

         Pri príležitosti blížiacich sa Vianoc, si žiaci MŠ Huncovce pripravili prekvapenie pre svojich najbližších. V rámci spolupráce s Pani riaditeľkou a pedagogickým zborom MŠ Huncovce, sme sa potešili pozvaniu k spolupráci.

Tento krát sme si pripravili vianočné koledy s klavírnym doprovodom. Predviedli sme im aj tanečnú choreografiu s vianočnou tematikou. Krásne kostýmy zapožičané z kostymérne SZUŠ Rosnička dotvorili slávnostnú vianočnú atmosféru. Veríme, že sa našim hosťom vystúpenie páčilo. Táto spolupráca s najmenšími sa javí ako pozitívna , hlavne pri objavovaní hudobného krásna už v útlom veku. Deti vnímajú rytmiku a hudobný doprovod hravou formou. Súčasťou vystúpenia bola aj výstava prác detí navštevujúcich výtvarný odbor pod vedením Pani uč. Pavlínky Gancarčíkovej. Tešíme sa aj skutočnosti, že v detičkách sme zrodili túžbu po ovládaní hry na klavíri. 

         So želaním všetkého dobrého do nového roku sme sa rozlúčil ,a už teraz sa tešíme na spoločné stretnutie.