V dňoch 03.01. a 05.01.2016 sa pod vedením našich tanečníčiek konalo v Starej Lesnej v hotely Tatrania tanečné sústredenie pre žiakov s názvom „Pohybový masaker“
Pod vedením učiteliek Ing. Martiny Polanskej, Agnesy Dlhej a Marianny Bodyovej žilo tancom a pohybom 16 žiakov TO z elokavaného pracoviska Plaveč.

 Hlavný cieľom bolo formou tohto tanečného sústredenia rozvíjať u  žiakov ich pohybový talent a priniesť do vyučovacieho procesu inovatívnosť.  Taktiež viesť žiakov k vytrvalosti, postupnom zvyšovaní výkonnosti či sebarozvoju. Od kreatívneho tanca a vyjadrenia zadaného textu pohybom (pod vedením p.uč. M. Polanskej) cez klasický tanec (pod vedením hosťujúceho pedagóga M. Bodyovej) až po hip hop s prvkami Latina (pod záštitou p. uč. A. Dlhej) V takýchto formách vyučovacieho procesu chcú pedagógovia rozhodne pokračovať aj ďalej.

Ukončenie tanečného sústredenia sa nieslo vo výbornej atmosfére. Učiteľky ocenili žiakov účastníckymi listami. Niektorí dostali aj zvláštne ocenenia v určitých kategóriách:
Čestné uznanie za výborne zvládnutú techniku tanca
Čestné uznanie za kreativitu a improvizáciu
Čestné uznanie za výbornú tanečnú pamäť
Čestné uznanie za vytrvalosť

Pohybový masaker Pohybový masaker Pohybový masaker Pohybový masaker Pohybový masaker Pohybový masaker