Medzinárodný deň žien v Červenom Kláštore

Dňa 08.03.2019 sme sa už nevedeli dočkať, kedy našim hosťom predvedieme s láskou pripravované vystúpenie v podobe klavírnej hudby, spevu a tanca.

        V rámci spolupráce s tanečným odborom a hudobným odborom pod vedením P.uč. Ladislava Pompu, Miroslavy Čenščákovej , Matúša Pompu, Miroslavy Hodálovej, Moniky Bobríkovej sa o 14,00 hod. začalo vystúpenie k MDŽ.  

        Starší žiaci hudobného odboru spestrili program prednesovými skladbami a štvorručnými hrami z obdobia klasicizmu a romantizmu.

        Nechýbal ani spev s doprovodom našich pedagógov. Vystúpenie spestrilo aj duo súrodencov Matúša a Ladislava Pompových hrou na husliach a klavíri, ako aj spev p. uč. Bobríkovejb ako aj jej žiačok.

        Sme radi, že sme sa v tento deň stretli v takom hojnom počte a veríme, že naše vystúpenie v našich hosťoch vyvolal krásne pocity a spríjemnilo krásny deň MDŽ.

        So zaželaním gratulácie sme sa rozlúčili a už teraz sa tešíme na ďalšie stretnutie. 

MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor MDŽ Červený Kláštor